Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Små brændeovne

Populære mærker

Køb en lille brændeovn

små brændeovne

Med en lille brændeovn er du fri for, at brændeovnen optager alt for meget plads i rummet. En lille brændeovn er perfekt til den lille stue, det lille sommerhus eller kolonihaven.

Et stort udvalg af små brændeovne i høj kvalitet

At vælge en lille brændeovn er ikke ensbetydende med, at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Jysk Pejsecenter sætter vi en ære i at forhandle nogle af markedets bedste brændeovne, og det uanset størrelsen på brændeovnen.

Fordelene er mange ved at vælge en lille brændeovn. Først og fremmest så fylder en lille brændeovn væsentligt mindre end en almindelig brændeovn, men derudover er der stadig de samme fordele ved at have en lille brændeovn, som ved at have en større brændeovn. En lille brændeovn giver stadig god varme. 

Den perfekte brændeovn til sommerhus eller kolonihave

En lille brændeovn er velegnet til afgrænsede rum, hvor brændeovnen ikke behøver at kunne opvarme en hel bolig. Har du derimod et sommerhus eller kolonihavehus, så kan en lille brændeovn sagtens være den rette løsning, hvis du ønsker at skabe hygge og varme i enten sommer- eller kolonihavehuset. En lille brændeovn til kolonihavehus er et oplagt valg, hvis man ønsker at opvarme sit kolonihavehus. Med en lille brændeovn vil man sagtens kunne opvarme kolonihavehuset, så det er behageligt og dejlig varmt at være der.

Find den rette lille brændeovn

Hos Jysk Pejsecenter har vi et fint udvalg af små brændeovne. Hvis du har besluttet dig for, at din nye brændeovn skal være en lille brændeovn, så kom ind i butikken og se hvad vi har.

Hos Jysk Pejsecenter ved vi, hvor svært det kan være at træffe beslutningen om den rette brændeovn. Den rette brændeovn skal helst passe perfekt ind i dit hjem, hvor den skal monteres. Derfor står vi selvfølgelig altid klar med professionel vejledning om hvilke brændeovne, der vil kunne opfylde dine behov.

Montering af lille brændeovn

Har du brug for hjælp til montering af din lille brændeovn, så kan vi også være behjælpelige med det. Hos Jysk Pejsecenter har vi mange års erfaring med montering og servicering af brændeovne

Vi forhandler både væghængte og gulvstående brændeovne i små størrelser. Uanset hvilken brændeovn du vælger, så står vi klar til at hjælpe med monteringen.

Hvis du har udset dig en specifik brændeovn på vores hjemmeside, eller du har spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så er du altid velkommen til at besøge os i vores butik på Jens Grøns Vej 23 i Vejle eller rette henvendelse til os telefonisk eller på mail.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨