Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Service

Service af pilleovn

Jysk Pejsecenter laver selvfølgelig også service på din pilleovn, det er typisk montøren Henrik der kører ud og får ovnene gået godt og grundigt igennem. Vi laver selvfølgelig service på de pilleovne vi er forhandler af (Heta, Ferlux, Piazzetta) men også af Ravelli og Morsøs pilleovne.

En pilleovn har rigtig godt af at få et service, så man hele tiden er sikker på at alt er som det skal være og hvis du selv vil gøre noget for at din pilleovn ikke svigter, så er vores bedste råd… køb gode træpiller, ganske enkelt.

Vi anbefaler KUN træpiller fra Scandbio i 6mm, da de er de reneste på markedet, dem der giver bedst varme og dem der sviner mindst, det er de eneste piller vi ikke har haft problemer med.  

brændeovn service
professionel service af brændeovne

Hvorfor er det vigtigt at få serviceret sin pilleovn?

Det er vigtigt at få serviceret din pilleovn, da det vil forlænge dens levetid. Nogle pilleovne melder selv service når de har kørt et vis antal timer. Hvis din pilleovn kører hver dag, er det en god ide at få et årligt service, så alt kan blive gået grundigt igennem, blive skilt ad og støvsuget.

Og igen er det vigtigt at bruge nogle gode træpiller, så pilleovnen ikke tilstopper pga. meget aske, at for lange piller ikke kiler sig fast osv. 

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨