Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tilbehør til brændeovne og pejse

Hos Jysk Pejsecenter har vi alt i tilbehør til din ovn

Udforsk vores store udvalg af tilbehør

Alt tilbehør til ovne

Hvis du er på udkig efter tilbehør til din nye eller gamle ovn, så er du kommet til det rette sted. Hos Jysk Pejsecenter har vi et stort udvalg af tilbehør til ovne, uanset om det er brændeopbevaring, pejsesæt, askesuger, glasrens, optænding eller en ny gulvplade, så har vi det.

Hos Jysk Pejsecenter har vi specialiseret os i at være nogen af de førende på markedet indenfor alle typer af ovne, derfor har vi naturligvis også et bredt sortiment af tilbehør til ovne, så du kan finde alt det tilbehør, du står og mangler til din nye ovn

Køb flot opbevaring til brænde hos Jysk Pejsecenter

At tænde op i en pejs eller en brændeovn, kræver selvfølgelig også, at man har sit brænde lige ved hånden. Derfor har vi et stort udvalg af brændevogne og brændekurve i flotte og eksklusive designs, så de komplimenterer din nye eller gamle brændeovn. Vi har stort set alle former for brændeopbevaring, store flotte jern kurve med hjul, kurve flettet i bananfibre eller pil, bambus kurve, kurve lavet af dæk, filt og læder kurve, glasholder der kan indeholde mange stykker brænde, men som stadig virker luftig, vi har også de traditionelle jernspande fra Morsø

Er der noget særligt tilbehør, du er interesseret i, så er du altid velkommen til at besøge os i butikken på Jens Grøns Vej 23 i Vejle.

Har du spørgsmål eller andet til nogle af vores produkter, så du er naturligvis også altid velkommen til at rette henvendelse på mail eller telefonisk.

pejsesæt termatech

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

På lagerTilbud

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨