Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gulvstående brændeovne

Populære mærker

Klassiske gulvstående brændeovne

gulvstående termatech brændeovn

At tænde op i brændeovnen er den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet. Udover at brændeovnen naturligvis bidrager med en masse varme til rummet, så er der også noget særligt ved at tænde op i brændeovnen. De fleste forbinder brændeovne med hyggelige indendørsstunder i vinterhalvåret, og det er også især i disse måneder, at man har brug en brændeovn.

Et stort udvalg af gulvstående brændeovne

Gulvstående brændeovne er den klassiske form for brændeovne. Langt de fleste modeller af brændeovne er gulvstående, hvilket vil sige at brændeovnen står på en fod på gulvet, som er placeret ovenpå en brandsikker plade.

Fritstående brændeovne fås i et væld af størrelse og designs, og hvilken brændeovn du bør vælge, afhænger først og fremmest af hvor stor en brændeovn, du har behov for, samt hvilket design der falder i din smag.

Hvor du placerer din brændeovn afhænger dernæst af, hvor skorstenen i hjemmet er. Det gode ved gulvstående brændeovne er, at man kan nyde skæret fra flammerne fra mange forskellige vinkler. Du kan eksempelvis vælge gulvstående brændeovne med glas på flere sider, så i nyde synet af flammerne fra flere sider af rummet.

Når kvalitet er i højsædet

Hos Jysk Pejsecenter er god kvalitet i højsædet, derfor forhandler vi nogle af de bedste gulvstående brændeovne på markedet, så du kan være sikker på at komme hjem med en brændeovn af høj kvalitet. Hos Jysk Pejsecenter ved vi, at kvalitet og design helst skal gå hånd i hånd, når der skal vælges brændeovn.

Derfor forhandler vi brændeovne fra kendte mærker, hvor både design og kvalitet er i fokus.
Vores store udvalg af brændeovne kan ses i vores butik på Jens Grøns Vej 23 i Vejle, og du er også altid velkommen til at rette henvendelse på mail eller telefonisk. Vi står altid klar til at rådgive dig angående dit valg af brændeovn, så du kan være sikker på, at du har fundet den rette.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨