Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

LOTUS Liva 6 brændeovn med fedtsten

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A
Nominel effekt (kw) 5
Drift effekt (kw) 3-7
Opvarmer (m2) 30-120
Virkningsgrad % 78
Højde (mm) 1230
Bredde (mm)  508
Dybde (mm) 405
Vægt (kg)  192
Kan ses i butikken? Nej
Pris fra:

kr. 28.399,00

LOTUS Liva 6 brændeovn

Sammensæt din egen ovn

Det nye flotte facelift til modellerne i Liva 5 og 6 serierne holder på de klassiske dyder og stilfulde design.

Forbrændingsteknikken er på samme høje niveau som altid. Med baggrund og viden omkring den tidligere Liva serie, er alle materialer omhyggeligt udvalgt og ekstra holdbare. Med en lågeplade på intet mindre end 5 mm kraftigt stål, støbejerns- bagramme, og praktisk låge ved brændefaget får du en yderst robust LOTUS Liva 6 brændeovn. Alle modeller har dobbelt glas og Lotus Turbo-Clean rudeskyl. Vælger du en variant med sideglas, så er der også rudeskyld på sideglasset.

Vi har forbedret serien med en række nye detaljer som soft close lukketøj. Et unikt udviklet cool-hand designet håndtag der ligger ergonomisk godt i hånden, og kan betjenes uden handske. Med de indbyggede stillefødder er det lettere at placere ovnen på ujævne overflader som f.eks. klinkegulve. Liva serien har mulighed for tilslutning til ekstern forbrændingsluft.

LOTUS Liva 6 brændeovn er lidt højere end Liva 5 og syner derved endnu mere slank og elegant. Liva 6 findes i 3 modeller.

De to basis ovne er henholdsvis med stålsider eller stålsider og indbygget sideglas, der giver mulighed for at nyde den effektive og fine forbrænding fra flere vinkler.

Derudover tilbydes LOTUS Liva 6 brændeovn også med den klassiske fedtsten, der med sin unikke evne til at lagre varme altid er populær.

Afstand til brændbart materiale

  • Bag ovnen: 150mm
  • Ved siden: 300mm
  • Foran ovnen: 800mm

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨