Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Pejseindsatse

Ved pejseindsatse til eksisterende hul, så skal vi ud at måle op, for at vi får bestilt det helt rigtige.
Det er vigtigt at du oplyser hvor du bor, når du har en efterspørgsel. Vi montere pejseindsatse i en god radius af Vejle. Ring eller skriv og hør nærmere.

Populære mærker

Pejse og pejseindsatse

pejseindsats spartherm

Går du og drømmer om en pejs eller en brændeovn i hjemmet? Hvis det er tilfældet, så er der flere ting, som er gode at med i sine overvejelser. Hvis du i gang med at bygge nyt eller renovere din bolig, så kan det være en fordel at overveje en pejseindsats. Det er nemlig nemmere at indbygge pejse, mens man i forvejen er i gang med at renovere.

Stort udvalg af pejseindsatse

En pejseindsats monteres som en del af muren, og de fås i et stort udvalg af størrelser. Med en pejseindsats med glas på flere sider bliver pejsen en del af muren, og det giver en betagende effekt, hvor man kan vælge at se flammerne fra flere sider.

Med en pejseindsats får du en varmekilde, som svarer til en fritstående brændeovn og typisk med højere kw. Uanset om du vælger en pejs eller en brændeovn, så er der garanti for masser af hygge.

Hos Jysk Pejsecenter sætter vi pris på god kvalitet, og derfor forhandler vi et stort udvalg af kvalitetssikret pejse samt pejseindsatse, så du kan finde den model, der passer bedst ind i dit hjem.

Indbygningspejs eller opbygningspejs?

Der findes to forskellige former for pejseindsatse:

  • Indbygningspejs
  • Opbygningspejs

Indbygningspejs

Indbygningspejsen er velegnet, hvis man i forvejen har en eksisterende åben pejs, eller en gammel pejseindsats, den kan nemlig sættes direkte ind i et hul. De findes også i gennemgående modeller, men har er det bedst med et ekspert råd om hvordan og hvorledes det kan lade sig gøre. Indbygningspejse er typisk fra Meteor, Lotus, Hwam, Heta, Morsø og Contura

Opbygningspejs

Opbygningspejsen er den perfekte løsning til dig, som drømmer om en indbygget pejs i hjemmet. Hvis du i forvejen er i gang med et nybyggeri eller en større renovering af hjemmet, så er der god mulighed for at købe en opbygningspejs. En opbygningspejs er også en indbygget pejs, men her skal der først bygges en mur omkring pejs i mursten eller andet ikke brændbar materiale. Denne opbygningsmodel er typisk ovnene fra Spartherm, de står simpelthen på gulvet og så bygger man op omkring som man ønsker det. Disse ovne har typisk også hæve/sænkelåge, hvilket gør dem meget eksklusiv.

Hvor vil du se ilden fra?

Når man er på udkig efter en pejseindsats, så er der flere forskellige muligheder med hensyn til antal glassider.

  • Frontglas: Alle pejseindsatse har glas på frontlågen.
  • Vinkellåge: Med en hjørnepejs får man to glassider, hvor man har glas til front samt enten til højre eller venstre side.
  • Tre glassider: En pejs med tre glassider findes i lidt forskellige modeller, enten et aflangt glas foran og to mindre glas i siderne, eller et lille glas foran og to lange i siderne, så den bliver aflang ud i rummet. Fælles for disse er at der ingen sprosser er mellem glassene, men rent glas også i hjørnerne.
  • Tunnelpejs: Med en gennemgående pejseindsats får du to glassider, som sidder på hver sin side at en mur, hvilket gør det muligt at se fra to rum.

Uanset hvor mange glassider, der vælges, så får man en pejs med en stor funktionalitet, og som man kan få glæde af i mange år fremover. Hos Jysk Pejsecenter har vi specialiseret os i at forhandle enestående håndværk af højeste kvalitet, så du er sikret de bedst vilkår for varme og hygge i hjemmet med din nye pejs.

Hvis du har spørgsmål til, eller er i tvivl om hvilken pejseindsats, du skal vælge, så står vi altid klar med et professionelt råd og god vejledning hos Jysk Pejsecenter. Du finder os på Jens Grøns Vej 23 i Vejle, men du kan selvfølgelig også rette henvendelse til os på mail eller telefon.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨