Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HWAM

HWAM væghængte brændeovne

HWAM designer mange forskellige brændeovne, der passer ind i mange forskellige hjem. Heriblandt finder du også flotte væghængte brændeovne, der er det oplagte valg til dig, der gerne vil have alle de gode fordele ved en brændeovn, men uden, at de skal fylde på gulvet, eller som bare gerne vil holde en stilren eller minimalistisk indretningsstil. 

Køb en væghængt brændeovn fra HWAM hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en HWAM brændeovn

Brændeovn for det moderne hjem 

Der er ingen regler for, hvilke hjem væghængte brændeovne bruges i, men en væghængt brændeovn fra HWAM passer især godt til dig, der har et mere moderne eller minimalistisk hjem. Muligheden for at hænge pejsen op på en væg betyder nemlig, at varmen og det hyggelige lys kan nydes uden, at det kræver plads på gulvet i dit hjem. Det er især oplagt, hvis du godt kan lide meget rene linjer i indretningen. Pejsen kommer til at fremstå som værende en del af huset, hvilket både ser flot og hyggeligt ud. 

væghængt hwam brændeovn

Væghængte brændeovne med miljøet i fokus 

Væghængte brændeovne fra HWAM er et oplagt valg til dig, der er fokuseret på at tage miljøbevidste beslutninger. Ved fyring i en HWAM brændeovn er det mest af alt vanddampe, der udledes, og det har derfor en helt minimal påvirkning på miljøet. HWAM har opnået disse miljøbevidste løsninger gennem mange år med udvikling af brændeovne med det mål at udnytte energien fra brændet bedst muligt.  

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨