Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Morsø

Morsø Brændeovne

Morsø brændeovne

Hvis du er på udkig efter flotte brændeovne i klassisk eller moderne stil, så er Morsø det rette mærke at kigge på. Morsø designer brændeovne i høj kvalitet, der passer godt ind i hjemmet lige meget hvilken indretningsstil, du har. Med Morsø brændeovne kan du være sikker på at få en brændeovn, der både er effektiv, nem at bruge og dekorativ. 

Køb en Morsø brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en Morsø brændeovn

En del af indretningen 

En brændeovn kan være med til at bringe varme og hygge til hjemmet, og vi elsker især at samles om ilden i de kolde vintermåneder. Selvom Morsø brændeovne er funktionelle og brugbare, betyder det ikke, at de går på kompromis med deres design og udseende. En Morsø brændeovn kan altså være en flot tilføjelse til hjemmet, der er med til at give indretningen et boost. 

Der er mange, der kender den klassiske Morsø brændeovn med egern motiv, og denne type af brændeovn passer godt ind i mere klassisk indrettede hjem. Men du kan også sagtens finde Morsø brændeovne i moderne og stilrene designs, der er det oplagte valg for dig, der godt kan lide en mere moderne eller minimalistisk indretning. Lige meget, hvilket design af Morsø brændeovn, du vælger, kan du være sikker på at få en brændeovn i den allerhøjeste kvalitet, som er designet med omtanke for dig som ejer, men også for miljøet. 

Morsø laver både gulvstående og væghængte brændeovne og desuden designer de også pejseindsatser. Det betyder, at du kan finde en Morsø brændeovn uanset, hvordan du helst vil indrette hjemmet. Om den skal være en del af et hyggeligt indrettet hjørne, placeres mere centralt eller være en del af væggen, er helt op til dig, og der er altså mulighed for at give hjemmet hygge og varme, uanset hvilken form for indretning og stil, man foretrækker. 

Brændeovne for de miljøbevidste 

Morsø brændeovne er et godt valg for dig, der gerne vil være miljøbevidst i din hverdag. Brændeovne fra Morsø opfylder nemlig nogle af de mest strenger miljøstandarder i verden. Dette opnår de ved løbende at udvikle deres brændeovne, så de er så effektive som muligt. Det betyder, at der er stort fokus på at få så meget ud af brændet som overhovedet muligt.  

Fyring med træ er en CO2 neutral proces, da den CO2, der frigives gennem forbrændingen, er den samme mængde, som der ville frigives naturligt, når træet ligger og rådner i skoven. Det er altså et rigtig godt alternativ til for eksempel fyringsolie, der i modsætning til træ ikke kan genplantes. Og med Morsøs store fokus på at får så meget ud af dit brænde som muligt, kan du hav en god samvittighed, mens du fyrer op og varmer dit hjem op. 

morsø 7443 brændeovn tilbehør
På lagerUdstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨