Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Brændeovne

Populære gulvstående brændeovne

Populære væghængte brændeovne

Populære mærker

Stort udvalg af brændeovne

brændeovne

Når der skal vælges ny brændeovn, så er der mange overvejelser man skal gøre sig. Først og fremmest skal man overveje, hvilket design brændeovnen skal have. Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi et stort udvalg af brændeovne i mange forskellige størrelser og designs. Vi har altid mindst 60 ovne der kan ses i butikken og dette er vel og mærket kun brændeovne.

Find den rette brændeovn

Vores store udvalg af brændeovne gør det lettere for dig at finde lige præcis den brændeovn, der falder i din smag. En brændeovn tiltrækker meget opmærksom i et rum, særligt når den er tændt, derfor er det selvfølgelig vigtigt, at brændeovnen passer med boligens øvrige indretning.

Brændeovne fås i et stort udvalg af størrelser og designs, derfor er størrelsen på rummet en vigtig faktor, når der skal vælges brændeovn. Når man skal vælge størrelse på sin brændeovn, så er det vigtigt, at man får valgt en brændeovn der passer til rummets størrelse og ikke får installeret en ovn med en for høj kW.

Inden man beslutter sig for, hvilken brændeovn det skal være, er det derfor en god idé at måle op i rummet, hvor brændeovnen skal stå, så man har en idé om, hvor stor en effekt dem må have. Jo større rum og jo højere til loftet jo større kan ovnens kW være.

Brændeovnens varmeydelse

Hvis man køber en for stor ovn og man fyrer meget lidt i ovnen, så ovnen ikke bliver brugt til det den kan, så forurener det mere. Det er bedre at købe en mindre ovn og fyre mere i den, så partikler og røggasser bliver brændt af inden de kommer ud i skorstenen.

Hos Jysk Pejsecenter har vi et stort kendskab til montering og installering af brændeovne, derfor står vi altid klar til at rådgive vores kunder, når der skal vælges ny brændeovn. Vi hjælper gerne med at finde den brændeovn, der passer bedst til jeres behov, så du får en brændeovn med den rette varmeydelse.

Vedligeholdelse af brændeovne

Der er ikke meget vedligeholdelse i en brændeovn og slet ikke hvis man passer godt på den fra start.

Vedligeholdelse kan være at skifte en pakning, gøre glasset rent, men det er småting.

Man kan også undgå at skifte skamolen (indmaden) i sin brændeovn, hvis man blot lægger sit træ stille ind i ovnen og ikke har for store stykker, hvis man er bange for at brænde fingrene, så kan man købe en god handske.

Et kvalitetsbevidst udvalg af brændeovne

Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi et stort udvalg af brændeovne i forskellige prisklasser og størrelser. Vi forhandler nogle af markedets bedste brændeovne fra kendte mærker, derved sikre det dig god kvalitet, reservedele i rigtig mange år ud i fremtiden, småting som en ny pakning osv. 

Besøg vores butik og showroom på Jens Grøns Vej 23 i Vejle.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨