Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

TermaTech

Termatech brændeovne

TermaTech laver både brændeovne, skorsten og tilbehør.
TermaTech har også de populære el-biopejse. en biopejs med levende flammer, der blot tændes på en knap.

Alle vores TermaTech produkter

Vi fører et stort udvalg af TermaTech produkter

TermaTech - Brændeovne i skandinavisk design

Derfor skal du vælge en ovn fra TermaTech

Balance mellem effektivitet og æstetik 

TermaTech går ikke ned på hverken effektivitet, kvalitet eller design, så når du køber produkter fra dem, kan du vide dig sikker på, at du får et produkt, der både virker præcis, som det skal, men som også fungerer som en flot og dekorativ tilføjelse til dit hjem.  

TermaTech tager udgangspunkt i at finde det perfekte samspil mellem kvalitet, æstetik og virkningsgrad, og det kan også ses på deres produkter. TermaTech brændeovne og pejse er nemlig både effektive og flotte, så du kan få en hyggelig varme. De flotte produkter udvikles og drives af deres brands passion for at skabe brændeovne, der lever op til alle forventninger, krav og ønsker om hygge, varme, design, pris og kvalitet. 

termatech-tt60w

TermaTech
brændeovne 

Den klassiske brændeovn er svær at slå, og med en TermaTech brændeovn får du dig et produkt, der lever op til alt det, du ønsker og forventer fra en brændeovn. De flotte designs gør det nemt at tilføje brændeovnen til hvilket som helst hjem, og de gode priser betyder, at produkterne er tilgængelige for den almindelige dansker. Brændeovnene har desuden kvalitet i fokus, hvilket betyder, at man får sig en brændeovn, der kommer til at holde godt på lang sigt.  

Med en brændeovn fra TermaTech er du desuden sikker på at få dig et produkt, der overholder alle de skrappeste, når det kommer til emissioner og partikeludledning, og du ved derfor, at din brændeovn er lavet med omtanke for miljøet.  

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨