Termatech TT80 brændeovn

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse Energimærkning
Nominel effekt (kw) 5,5
Opvarmer (m2) 30-120
Virkningsgrad % 81
Vægt (kg) 185
Højde (mm) 1204
Bredde (mm) 560
Dybde (mm) 372
Kan ses i butikken? Nej
Pris fra:

kr. 24.995,00

Termatech TT80

Indbygget varmelagring

TT80 er altid inkl. varmelagering monteret over brændkammeret. Vælg imellem konvektionsvarme, varmelagring eller begge dele på samme tid. TT80 er som standard udstyret med koldt håndtag, kævlefang og brændefagslåge.

TT80

Via 2 varmespjæld har brugeren valgfriheden mellem konvektionsvarme, hvor varmen fra ovnen frigives hurtigst muligt til rummet og varmelagring, hvor man vælger at gemme mest muligt af varmen i de indbyggede Power sten. De 20 kg tunge Power sten, som er gemt i toppen af ovnen, fungerer som varmebatterier og kan således opsamle varmen og afgive den over længere tid. Man kan til enhver tid skifte mellem konvektion og varmelagring ved hjælp af 2 små greb på bagsiden af ovnen.

Forbrændingen styres nemt med det lækre rustfri greb, der sidder lige under lågen og den indbyggede opstartsfunktion gør brugen af TT80 til en leg. Som tilbehør fås en smuk og varmelagrende frontfedtsten, som fuldender ovnens funktion og design samt et pejsesæt til brændefagslågen. Bredden i brændkammeret er på hele 42 cm., så selv de længste brændestykker kan lægges i det glødende smukke bål.

Afstand til brændbart materiale

  • Bag ovnen: 10cm
  • Til siden: 30cm