Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Væghængte brændeovne

Populære mærker

Moderne væghængte brændeovne

væghængt brændeovn

En brændeovn uanset størrelse og model er en rigtig hyggespreder. 

Få mere gulvplads med en væghængt brændeovn

Nogle brændeovne fylder mere end andre. Brændeovne fås i et væld af størrelser og modeller, og hvis du går og overvejer, om du skal vælge mellem mere gulvplads eller en brændeovn, så behøver det ikke at være en svær beslutning.

Med en væghængt brændeovn får du nemlig begge dele. En væghængt brændeovn er en brændeovn, som monteres på væggen, så du vil opleve at få mere gulvplads. Den væghængte brændeovn kan være med til at skabe mere luft i rummet.

Populære væghængte brændeovne

Hos Jysk Pejsecenter har vi de mest populære væghængte brændeovne, så hvis du går og drømmer om at skifte det gamle skrummel af en brændeovn ud med noget mindre, mere moderne og meget lettere, så kom ind og se hvad vi har.

Montering af væghængt brændeovn

En væghængt brændeovn sidder helt tæt ind til væggen. Når man skal montere en væghængt brændeovn, er det vigtigt, at man sørger for, at brændeovnen monteres på en god fast væg, så man er sikker på, at væggen kan bære vægten af brændeovnen. Det er selvfølgelig også vigtigt at væggen er lavet af ikke brændbar materiale. Med en væghængt brændeovn bestemmer du selv, hvor højt din vægthængte brændeovn skal hænge. En af fordelene ved en væghængt brændeovn er, at det er lettere at gøre rent under og omkring brændeovnen.

Ved alle brændeovne er det vigtigt, at der bliver lagt en gulvplade under ovnen, dette gælder også en væghængt brændeovn.

Der er ingen regler, der afholder dig fra at montere din væghængte brændeovn selv, men hvis du vil vide dig sikker på, at din brændeovn bliver monteret og installeret korrekt, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe med at montere og servicere din væghængte brændeovn.

Hvis du har svært ved at vælge din nye væghængte brændeovn, så står vi også altid til rådighed med professionel vejledning omkring den rette type væghængt brændeovn til dit hjem.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

På lagerUdstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨