Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Contura

Contura brændeovne

Contura er et svensk brændeovnsmærke fra Markaryd i Småland. De producerer brændeovne i høj kvalitet af det bedste støbejern og pladejern fra Sverige, hvor Contura er de førende på markedet. Med Contura brændeovne får du en brændeovn, der emmer af det bedste, svenskerne har at byde på, når det kommer til at holde vinterkulden for døren.  

Køb en Contura brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en brændeovn fra Contura

Contura brændeovne – Funktionalitet og stemning går hånd i hånd

Hvis der er nogen, der ved, hvordan man forbereder sig på vinterens kulde, så er det svenskerne. Allerede når efteråret trænger sig på, så kan vi begynde at fyre op, så hjemmet bliver fyldt med varme og hygge. Med Contura brændeovne får du lige præcis denne oplevelse med brændeovne, hvor funktionalitet og stemning går i hånd i hånd med kvalitet.  

Hos Contura skelner de ikke mellem stort eller småt, slot eller hytte. Uanset hvor stort dit hjem er, så vil du få en contura brændeovn til at passe perfekt. Contura brændeovne er en af de mest effektive på markedet. En gammel brændeovn vil typisk have en effektivitet på 40-60%, mens nye typisk ligger på 75-80%. Contura brændeovne har en virkningsgrad på over 80%. Når vi taler om brændeovne, så er Contura altså med helt fremme, og det har de været de sidste 50 år.  

Forbedret forbrændingsteknik

Contura er kendt for at forbedre forbrændingsteknikken for sine brændeovne for at øge denne virkningsgrad. Det er både bedre for din økonomi, men også miljøet. Forbrændingsteknikken forbedres ved, at træets varme ikke går tabt i eksempelvis varm røg, der ledes ud af skorstenen. Contura har fokuseret på, at så meget varme som muligt ledes ind i huset og ud i rummene, mens røgudslippet bliver holdt på et minimum. 

Hvis du har en Contura brændeovn derhjemme, vil du også mærke forskellen på din økonomi, da du ikke behøver at fyre op med så meget træ, som du måske plejer med andre brændeovne. Så meget energi som muligt bliver omdannet til varme i stedet for at gå tabt udenfor. Det er også den bedste løsning for miljøet, da alt afbrænding af træ er CO2-neutral. Det betyder, at den CO2, der bliver udledt af en brændeovn, bliver optaget af træer i den anden ende. Derfor er det også en miljøvenlig løsning.   

Contura har meget fine og stilrene ovne. Du kan få høje, lave, runde, frikantet og væghængte ovne. I nogle ovne er der også plads til varmelageringssten, hvilket gør at du har varme der afgives fra ovnen efter ilden er gået ud. Contura laver også flotte hvide brændeovne. Kom ind i Jysk Pejsecenter og se de forskellige former der findes.

contura 596 brændeovn

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

Udstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨