Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Pilleovne

Vores anbefaling af piller til din pilleovn er Scandbio 6mm, efter vores erfaringer er det de bedste på markedet – de er med garanti lavet af rent træ-afskær og der bliver holdt nøje opsyn med produktionen. Scandbios piller giver også en super god varme – vi har kun gode erfaringer med disse piller.

Populære mærker

Pilleovne som varmekilde

piazzetta pilleovn

Hvis du er på udkig efter en primær eller vigtig sekundær varmekilde til hjemmet, så kan det være, at en pilleovn er den ideelle løsning til dig. Med en pilleovn har du mulighed for at tilrettelægge fyringen, så din bolig altid har den rette temperatur.

I dag fås pilleovne i et væld af flotte designs, der er de traditionelle med sort stål og støbejern, men også med forskellige stenarter og stål i forskellige farver. Med kig til flammerne og pilleovnens dekorative design, så er der ingen grund til at gemme pilleovnen væk. 

Med en pilleovn får du den samme hyggelige stemning som ved en brændeovn, men derudover er pilleovnen også yderst funktionel og brugervenlig, da pilleovnen har den smarte funktion, at den kan styres via en app eller en fjernbetjening.

Pilleovn eller brændeovn?

Om du skal vælge pilleovn eller brændeovn i hjemmet afhænger først og fremmest af, hvad du ønsker af fyringen. Hvor brændeovne fyrer med brændestykker, så sker fyringen i pilleovne med træpiller i stedet.

Hvis ovnen skal fungere som primær varmekilde, så er en pilleovn det rette valg. Pilleovnen har nemlig den styrke, at der er mulighed for at regulere varmen, som det ønskes, samtidig med at pilleovnen kan sikre boligen en jævn temperatur. En pilleovn doserer selv træpillerne efter behov, man skal blot sørge for, at træpillerne påfyldes løbende.

Med en pilleovn har man mulighed for at skabe et sundt og varmt indeklima uden de store udsving i temperaturer, og det er samtidig en effektiv og energivenlig forbrænding der udledes af pilleovne.

En pilleovn er perfekt til sommerhuset, hvis man til og med har har wifi og kan tænde pilleovnen via sin app, inden man ankommer til sommerhuset, så er det pludselig super hyggeligt og lækkert at træde ind i sit dejlige opvarmede hus

Høj brugervenlighed

I modsætning til almindelige brændeovne, så har man mulighed for at styre pilleovnen via en app eller en fjernbetjening. Dette gør det muligt at styre, hvornår pilleovnen skal tænde og slukke, hvorfor den også er oplagt i et sommerhus, som ikke behøver at være opvarmet hele tiden. De fleste pilleovne kan programmeres så den tænder inden du står op om morgenen, man kan simpelthen sætte den til at tænde alle ugens dage på forskellige tidspunkter hvis man ønsker det. Selvfølgelig kan ovnen også sættes til at slukke på forskellige tidspunkter. 

Køb din nye pilleovn hos Jysk Pejsecenter

Hos Jysk Pejsecenter har vi et stort udvalg af kvalitetssikrede pilleovne. Er du i tvivl, om du skal vælge en pillebrændeovn eller en almindelig brændeovn, så står vi klar med professionelt råd og vejledning, så du kan finde den varmekilde, der egner sig bedst til din bolig. Har du spørgsmål til pilleovne, priser eller andet, så står vi også klar til at svare dig på det.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

På lagerTilbudUdstillet i butik

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨