Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gaspejse

Populære mærker

Stort udvalg af gaspejse

gaspejs

Med en gaspejs har det aldrig været nemmere at tænde for hyggen. Med en gaspejs har du mulighed for at skabe autentisk pejsestemning.
En gaspejs styres nemt og enkelt via en app eller fjernbetjening, så du kan tænde og slukke for pejsen lige som det passer dig.

Et eksklusivt design og høj brugervenlighed

Hos Jysk Pejsecenter sætter vi pris på god kvalitet, og derfor tilbyder vi også nogle af de bedste gaspejse på markedet, så du kan være sikker på at komme hjem med en gaspejs i eksklusivt design og god kvalitet.

Gaspejse er meget stilfulde i deres udtryk. 

En effektiv varmekilde

En gaspejs er en effektiv og elegant varmekilde, som sagtens kan benyttes som sekunder varmekilde i din bolig. Modsat almindelige brændeovne så bruger gaspejse ikke brænde eller optændingsblokke. I stedet kan du vælge om din gaspejs skal være tilkoblet by- eller naturgas, eller om den skal være tilkoblet gasflasker.

Hvis pejsen tilkobles gasflasker, skal man naturligvis være opmærksom på at få skiftet disse, når de løber tør for gas. Derudover kan man vælge mellem keramisk træ eller sten til at lægge i bunden af gaspejsen, for at skabe autentisk pejsehygge. Begge dele kan holde i mange år.

Tænd op i pejsen via en app eller fjernbetjening

Det er særligt gaspejsens høje brugervenlighed og flotte designs, som har gjort at gaspejsens popularitet har været stigende de sidste par år. Gaspejse passer perfekt ind i moderne hjem med deres minimalistiske og elegante udseende.

En gaspejs har en høj brugervenlighed, fordi den styres med en fjernbetjening eller via en app, hvilket gør det nemt og enkelt at administrere gaspejsen. Med en gaspejs er der hverken behov for brænde eller optændingsblokke for at få gang i pejsen.

Du styrer pejsen via en app eller fjernbetjening, og med et enkelt klik kan du nemt og hurtigt få tændt op i pejsen. Lige så let som det er at tænde for pejsen, lige så let er det at slukke for den. Med en gaspejs får du en øjeblikkelig pejseeffekt, uden at du behøver at bruge tid og kræfter på at få gang i pejsen. Du kan samtidig styre flammeintensiteten via fjernbetjeningen eller app, så du selv kan styre, hvor meget der skal være gang i din gasbrændeovn.

Installering af gaspejse

En gaspejs kan monteres til naturgassen i huset eller kan tilkobles en gasflaske.

En gaspejs skal have balanceret aftræk. Aftrækket består af rustfrie rør som er udført som et ”rør i røret”. Det betyder, at det inderste rør fører den afbrændte gas ud i det fri, derved opstår et undertryk inde i pejsen, så frisk luft til forbrændingen trækkes ind gennem den yderste del af røret.

Når man køber en gaspejs skal der også en VVS’er ind over, det er ham der skal tilkoble gassen til ovnen.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨