Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

HETA pilleovne

HETA brændeovne

HETA producerer flotte og funktionelle pilleovne, der er det perfekte valg til dig, der gerne vil have en hyggelig og flot ovn. Heta’s pilleovne er nemme at betjening, da de har et overskueligt stort farvedisplay, hvor alt står på dansk. Heta’s pilleovne findes både i helt klassisk sort, men også med forskellige former for stenbeklædning. Kom ind i butikken på Jens Grøns Vej 23 i Vejle og se de lækre og populære pilleovne.

Køb en HETA pilleovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en HETA pilleovn

Hvad er en HETA pilleovn?

De fleste kender til brændeovnen og er klar over, hvor hyggeligt det kan være at sidde ved ilden – især på en kold vinteraften. Med en pilleovn får du alle de samme fordele som ved en brændeovn, men med mindre besvær. Pilleovnen brænder træpiller frem for brænde og er både en billigere og mere miljøvenlig løsning end den almindelige brændeovn.

En HETA pilleovn er super nem at betjene, da det hele står på dansk på deres let læselige display. På en HETA pilleovn kan du indtaste hvornår din ovn skal tænde og slukke. Er der noget mere lækkert at vågne op til en dejlig varm stue? nej vel… Her kan du simpelthen få din ovn til at tænde inden du står op om morgenen. Man kan desuden købe et wifi-modul til sin pilleovn, det er meget smart for dem der har en pilleovn i sommerhuset, så kan man give ovnen besked på at tænde op, mens man er på vej, dette foregår via wifi-modulet på din ovn og en app på din telefon… nememre bliver det ikke.

Fordelene ved en HETA pilleovn

Når det kommer til valget mellem en brændeovn og en pilleovn, er der mange fordele ved at vælge en pilleovn. En af disse fordele er blandt andet, at varmen bliver mere jævnt fordelt, da ovnen helt automatisk doserer træpillerne efter behov. Du skal derfor ikke bekymre dig om at holde gang i ilden og finde brænde frem.

Du kan regulere temperaturen præcis efter dine ønsker, hvilket gør det ekstra nemt at opnå en behagelig varme, der passer perfekt til dit behov.

Pilleovne fra HETA er et oplagt valg til dig, der har brug for varmen i dit hjem, men også til dig der ikke længere kan eller vil kløve brænde. 

Godt dansk design

HETAs pilleovne er dansk designet og produceret på deres fabrik i Lemvig og alle ovnene bliver kontrolleret grundigt, inden de får lov til at forlade fabrikken. 

Ren forbrænding med HETA pilleovne

Desuden bliver forurenende gasser brændt af, inden de når at slippe ud af skorstenen, hvilket skåner miljøet. Derudover er HETAs pilleovne blandt nogle af de mest rent brændende ovne i Europa.

HETA pilleovne er en god investering

Hvis du stadig ikke er sikker på, at en HETA pilleovn er det rette valg for dig, så er der også det økonomiske aspekt at se på. Den høje energiudnyttelse ved afbrændingen af træpiller betyder nemlig, at både miljøet og din pengepung bliver skånet. En HETA pilleovn kan være en rigtig god langsigtet investering, især hvis du har elvarme eller en anden dyr form for opvarmning af dit hjem.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨