Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

HWAM

HWAM designer og producerer flotte brændeovne, der passer ind i alle hjem. En HWAM brændeovn er et oplagt valg for dig, der elsker al den varme og hygge, der følger med en klassisk brændeovn, men som på samme tid gerne vil have noget, der er moderniseret på i form af funktion og design. HWAM’s ovne er super nemme at tænde op i og genfyre i. De kan gå langt ned i glødelag, så du kan vente i lang tid med at komme mere brænde i ovnen. En brændeovn fra HWAM er udstyret med HWAM® Autopilot™ som standard og sørger for en god forbrænding – til gavn for brændebudgettet – helt uden manuel regulering af lufttilførslen. HWAM producere i dag deres ovne i Hørning.

Alle brændeovne fra HWAM

HWAM Intelligent Heat

Derfor skal du vælge en ovn fra HWAM

Find brændeovnen til dit hjem

En brændeovn giver ikke kun hygge og varme. Den kan også hjælpe med at give indretningen et boost. Med en HWAM brændeovn har du muligheden for at vælge en brændeovn, der kan virke både som en ekstra del af din indretning, men som også kan fungere som en central del af indretningen, som du kan tilpasse resten af værelset efter. Det er hyggeligt at samles foran ilden, der både giver en god varme, der især er tiltrængt i de kolde vintermåneder, men som også er flot at se på.

væghængte brændeovne

Brændeovne for de miljøbevidste

Hvis du både er glad for idéen om en hyggelig brændeovn, men også er fokuseret på at være miljøvenlig i din hverdag, så er HWAM brændeovne et rigtig godt valg. Du får stadig alle de gode fordele, du kender fra at have en brændeovn, men du kan på samme tid have en gode mavefornemmelse. HWAM går nemlig højt op i at designe deres brændeovne på en miljøbevidst måde.

Fra et teknisk synspunkt er afbrænding af træ i HWAM brændeovne en CO2-netural proces. Dette er, fordi når træet bliver brændt, frigiver det den samme mængde af CO2, som det alligevel naturligt ville gøre, når det ligger og rådner på en skovbund. Ved fyring i en HWAM brændeovn, er det mest af alt vanddampe, der udledes, og som slipper ud af din skorsten.  Påvirkningen op miljøet er altså minimal. HWAM har opnået dette miljøbevidste resultat gennem mange års udvikling af brændeovnene for at gøre dem så effektive som overhovedet mulige. HWAM brændeovne udnytter altså stort set al energien fra brændet, og brændeovnene er derfor et godt valg for dig, der er miljøbevidst.

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER LUKKET

9. maj & 10. maj

Vi er tilbage mandag d. 13/5-2024 ✨