Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

LOTUS H470W pejseindsats

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A+
Nominel effekt (kw)  7
Drift effekt (kw) 3-10
Opvarmer (m2) 40-170
Virkningsgrad % 80,5
Ramme Højde (mm) 529
Ramme Bredde (mm) 948
Se hulmål på tegning
Vægt (kg) 120
Kan ses i butikken? Ja
Pris fra:

kr. 21.299,00

LOTUS H470W pejseindsats

Gennemført design i grå eller sort stål

LOTUS H470W pejseindsats med stålfront i sort eller grå er konstrueret efter de bedste håndværksmæssige principper i et smukt og funktionelt design. De elegante betjeningsgreb lader sig diskret og flot integrere, således at indsatsen fremstår som en harmonisk og plan flade i rummet. Den store glaslåge giver et fantastisk indkig til flammerne og skaber hygge og varme. Denne LOTUS H470W pejseindsats kan laves med specialramme, så den kommer til at passe perfekt.

Få den pejs der passer bedst

Pejseindsatse har forskellige indbygningsmål og der er næsten altid en der passer til netop dine mål. Hvis du har tanker om en ny pejseindsats eller at sætte en pejseindsats ind i din åbne pejs, så tøv ikke med at henvende dig til os.

Erik kommer gerne ud og tager mål, måler op til ramme som kan speciallaves og han tjekker hvordan det står til med skorstenen og om der evt. skal en stålforing i.

Send gerne dine oplysninger til info@jyskpejsecenter.dk, medsend gerne billeder og lidt mål, dog ikke et must. Så får vi booket en tid til dig hurtigst muligt.

På lagerUdstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨