Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

WIKING Miro 2 brændeovn på piedestal

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A
Nominel effekt (kw) 4,9
Drift effekt (kw) 3-8
Virkningsgrad % 78
Højde (mm) 1108
Bredde (mm) 468
Dybde (mm) 355
Vægt (kg) 93
Kan ses i butikken? Nej
Pris fra:

kr. 14.295,00

Produktfordele: WIKING Miro 2 brændeovn på piedestal

WIKING® Automatic™

I en WIKING Miro 2 brændeovn på piedestal sker luftreguleringen ved optænding og genindfyring helt automatisk gennem WIKING Automatic.

En varmefølsom bimetal fjeder udvider eller trækker sig sammen afhængig af temperaturen i brændeovnen. Ved optænding er spjældet åbent så den korrekte mængde luft til forbrændingen tilføres flammerne og der kommer godt gang i bålet. Hurtigt stiger temperaturen, spjældet lukkes automatisk og der fås en ren og effektiv forbrænding. Når ilden begynder at brænde ud åbnes spjældet automatisk igen og der er klar til at lægge nyt brænde på eller lade ilden dø ud.

Med WIKING Automatic får du mange fordele:

  • Bedre komfort
  • Lettere optænding
  • Ren og effektiv forbrænding
  • Mindre belastning af miljøet

Støbejern og pladejern

En WIKING Miro 2 brændeovn på piedestal er en konvektionsovn, der som udgangspunkt er lavet af pladejern. Fordelen ved en konvektionsovn er, at den opvarmer og fordeler luften hurtigt i rummet.

Den nye WIKING serie har en ekstra kraftig topplade og en robust støbejernslåge. Dette giver en robusthed og en mærkbar god stabilitet i brug og kombinerer det glatte pladejern med det lidt mere rustikke støbejern.

Unikt lukkesystem

Med det unikke lukkesystem sikres en tætsluttende låge samt en enkel og nem betjening. Træk blot let i håndtaget for at åbne. Når lågen lukkes, griber lukkekrogen fat og trækker lågen til.

Friskluftsystem

Den nye WIKING serie har mulighed for at et friskluftsystem kan tilsluttes enten i bunden eller bagud.

Friskluftsystemet er særdeles velegnet til nye og velisolerede huse. WIKING Miro 2 brændeovn på piedestal suger selv frisk luft ind udefra og bruger dette under forbrændingen. Således er forbrændingen uafhængig af luften i rummet.

Afstand til brændbart materiale

  • Bag: 10 cm
  • Side: 31 cm
  • For: 90 cm
  • Væg – hjørneplacering: 10 cm (vejledende)

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨