Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Jydepejsen

Jydepejsen brændeovne

Jydepejsen laver flotte brændeovne og pejse, der passer godt ind i de danske hjem. De er et oplagt valg at kigge på, hvis du er på udkig efter en flot brændeovn eller pejs, der kan give hygge og varme i hjemmet og på samme til bidrage til indretningen på en rigtig flot måde. Jydepejsen lægger vægt på, at deres brændeovne er produceret i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få partikler til gavn for miljøet

Køb din Jydepejsen brændeovn hos Jysk Pejsecenter

Derfor skal du vælge en Jydepejsen brændeovn

Funktionalitet og kvalitet i fokus 

Jydepejsens brændeovne er designet med fokus på at skabe brændeovne og pejse, der både har høj kvalitet, som virker perfekt og som har et flot, stilrent design, der gør det nemt at tilføje dem til hjemmet. I deres design fokuserer de især meget på bedst muligt at udnytte egenskaberne fra ilden, så energien og varmen bliver brugt fuldt ud. Desuden lægger Jydepejsen vægt på, at brændeovnene skal være nemme at betjene, så du nemt og hurtigt kan få tændt op og nyde varmen og hyggen fra din brændeovn. 

Hvis du er typen, der prioriterer miljøbevidste valg i din hverdag, er Jydepejsen også en udmærket valg af brændeovn, da deres fokus også er på at skabe brændeovne, der udleder så få partikler som muligt. De ser desuden deres udvikling af brændeovne som en løbende proces, så de altid arbejder mod at skabe flottere designs og en bedre optimeringsteknik.  

Jydepejsen har været i gang siden 1979, og deres produktion foregår hovedsageligt i Danmark. Det er derfor dansk design, som vi bedst kender det. Her varetages den af Flexi Metal i Vildbjerg, hvor der er et stort fokus på at have kvaliteten helt i top. 

Vælg pejsen til dig og dit hjem 

Jydepejsen har gode brændeovne, der gør det nemt at skabe hygge i hjemmet, og du kan derfor vide dig sikker på, at du får et produkt, der lever præcis op til dine ønsker for dit hjem. På samme tid er du sikret funktionalitet og høj kvalitet, så du får dig en brændeovn, der ikke kun ser godt ud, men som også giver varme og holder i mange år. 

Jydepejsen Panorama 1500 brændeovn

Vi monterer i og omkring:

Vejle, Horsens, Juelsminde, Fredericia, Middelfart, Kolding og Billund

Ring til os eller besøg os i butikken – så hjælper vi dig på vej

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨