Elpejse

Wodtke Feel the flame iVision Elpejs

  • 20w strømforbrug ved drift uden opvarmning
  • Nem plug-in opsætning
  • Fjernbetjening inkluderet

Wodtke Feel the flame X Elpejs

  • 20w strømforbrug ved drift uden opvarmning
  • Nem plug-in opsætning
  • Fjernbetjening inkluderet

Stort udvalg af elpejse

 

En elektrisk pejs er den ideelle løsning til dig, som gerne vil skabe en hyggelig stemning i hjemmet med skæret fra en pejs, men som ikke har mulighed for at have en skorsten. Hvis du bor i lejlighed er en elpejs også en perfekt løsning, de fleste elpejse kan også gi varme, med en lille indbygget varmeblæser.

Hvorfor en elpejs?

De fleste forbinder pejse med levende ild og flammer, men med en el pejs har du mulighed for at nyde flammernes skær, uden at der egentlig er ild i noget. En elpejs er en dekorativ og funktionel løsning til dig, som ikke har mulighed for at montere en rigtig pejs.

Elpejse har de seneste år oplevet stigende popularitet i udlandet og Danmark er så småt ved at være med. Hos Jysk Pejsecenter forhandler vi et fint udvalg af elektriske pejse i høj kvalitet. Med en elektrisk pejs af høj kvalitet vil du opleve den samme stemningsskabende effekt som fra en rigtig pejs.

En elpejs er også perfekt til restauranter, da man ikke behøver tænde deres varmeblæser, men kun har hyggen og gør stedet til rigtig hjemligt og hyggeligt sted at være. 

Hvilken elpejs skal du vælge?

Hvilken elpejs du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvor du gerne vil have monteret din el pejs. Elpejse fås nemlig både som væghængte og stående modeller, så du kan vælge om pejsen skal hænge eller stå.

Der er flere fordele ved en elpejs, såsom minimal rengøring, samt at de er lette at administrere. Du behøver heller ikke tænke på opbevaring af brænde.

Styring af elpejsen

Elpejse fås med app-styring.

Vi forhandler et fint udvalg af elpejse i forskellige designs og størrelser, så hvilken elpejs du bør vælge bør også afhænge af hvor stor en elpejs, der er plads til, samt hvilket design der passer bedst ind i dit hjem. Det smarte ved flere elpejse er, at der er mulighed for at skifte styrke på flammerne, samtidig med at pejsene fås i et væld af designs. 

Nogle elpejse kan skifte farve, hvilket gør det sjovt hvis man skal holde fest og der godt må ske lidt anderledes.

Montering af elpejs

Faktisk kræver elpejse kun, at der er en stikkontakt i nærheden, som pejsen kan tilsluttes.

Elektriske pejse får deres stemningsskabende effekt fra elektriske pærer, som skaber fornemmelsen af, at man sidder foran en rigtig pejs. Den lette montering af elpejsen gør også, at den kan bruges overalt. Om det er i lejlighed, sommerhus, kolonihavehus eller helårsbolig gør ingen forskel for brugen af en elektrisk pejs.