Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Meteor Jupiter 470 Højformat Pejseindsats Med Fast Glas På To Sider

Tekniske specifikationer

Energieffektivitetsklasse A
Nominel effekt (kw) 6,7
Drift effekt (kw) 5 – 9
Virkningsgrad % 75
Glasmål (mm)

Glasmål             Front 292 x 428 mm

Glasmål             Sider 274 x 428 mm

Kan ses i butikken? Nej
Kategori: Mærker: ,
Pris fra:

kr. 29.695,00

Meteor Jupiter 470 Højformat Pejseindsats Med Fast Glas På To Sider

Meteors vision og vores mission.

Meteors vision er at skabe pejseindsatse, der forener effektivitet med kvalitet og altid med miljøet i fokus. Hos Meteor ønsker de, at føre et produktsortiment i et tidløst og klassisk design, og her passer Meteor Jupiter 470 Højformat Pejseindsats Med Fast Glas På To Sider perfekt ind. Vi har Meteor pejseindsatse i butikken, så du kan se deres fine linjer og enkle design. Vi har monteret et utal af Meteor Jupiter 470 Højformat Pejseindsats Med Fast Glas På To Sider pejseindsatse og vi kan gøre købet helt enkelt for dig.

Her kommer Erik ud og måler op (inden for rimlighedens grænser) han laver et tilbud på hvilken pejseindsats der passer bedst, hvilken størrelse ramme der skal til og om der skal stålforing til, plus eventuelle andre dele. Så har i mulighed for at sige ja til en komplet løsning, en løsning der holder i mange mange år. Vores mission er at gøre det nemt for dig som køber at købe Meteor Jupiter 470 Højformat Pejseindsatse, så du ikke står med opmåling og en masse regler du skal have styr på, men at du overlader det hele til os, inkl. monteringen.

Få den pejs der passer bedst

Pejseindsatse har forskellige indbygningsmål og der er næsten altid en der passer til netop dine mål. Hvis du har tanker om en ny pejseindsats eller at sætte en pejseindsats ind i din åbne pejs, så tøv ikke med at henvende dig til os.

Send gerne dine oplysninger til info@jyskpejsecenter.dk, medsend gerne billeder og lidt mål. Så får vi booket en tid til dig hurtigst muligt.

VI HOLDER LUKKET

mandag d. 24. juni

Vi er tilbage tirsdag d. 25. juni ✨