Indsatse

Rais Viva 120

Denne nye RAIS Viva 120 er superenkel, cirkelrund, køn og klassisk. Et håndværksmæssigt pragteksempel skabt i ét stykke helt uden samlinger.Med sit visuelle udtryk og sin størrelse passer denne ovn ind i rigtig mange boliger. RAIS Viva 120 fås med sideglas, der giver kig til ilden fra tre sider. Det effektive luftsystem holder alle ruderne rene. Dertil kommer, som noget helt unikt, at RAIS Viva 120 kan monteres med drejesokkel således, at ovnen kan drejes efter ønske. Det giver en række helt nye muligheder for at få glæde af sin brændeovn og ildens flammebillede, en fleksibilitet, som skal opleves. Ovnen har også et elegant, nydesignet, luftkølet håndtag i rustfrit stål. Desuden har ovnen rysterist og en fiks askeskuffe. Viva 120 er født med AIR-System, så forbrændingsluften kan hentes udefra. Den nye Viva 120 kan forsynes med indlagte varmesten. Lige knap 30 kilo er der plads til øverst i ovnen, og så varmer Viva i endnu længere tid. Denne nyudviklede ovn er ydermere en af de allermest miljørigtige på det skandinaviske marked. Der kan etableres top- eller bagafgang til røgrøret. Altså kan Viva 120 stå frit i rummet. Eller op til en væg.

Brændeovne

Rais Pilar 152/172

Den rundede glaslåge giver Brændeovnen et helt specielt kig ind til ilden. Høj, slank rund facon med drejesokkel. Er ideel som rumdeler. Kan drejes 70

Rais Q-20

NYHED! Et nyt flagskib fra RAIS. Super-designet brændeovn, der syner flot, men reelt ikke fylder meget. Linjerne i ovnen kombinerer det stringente og det organiske. Den store rude omkranser ilden på tre sider. En højteknologisk ovn med integreret håndtag – den lukker selv. Mulighed for drejesokkel, hvorved man kan roterer ovnen op til 360 grader og dreje indsynet til ilden alt efter hvor man opholder sig i rummet. Mulighed for integreret varme-akkumulerende sten.

Rais Q-Tee

Her er RAIS´ nye bud på en lille, funktionel og enkel ovn med et kubistisk look. Q-Tee matcher typisk et mindre varmebehov og mindre rum. Snusfornuft og klassisk design. En næsten nuttet ovn, som giver rummet sjæl. Ovnen har luftkølet håndtag og et gedigent lukkesystem. Desuden rysterist og askeskuffe. Man kan vælge grundmodellen og stille den på gulvet eller på en plade – eller fremhæve ovnen ved at placere den på en bænk eller f.eks. en betonsokkel. Desuden findes Q-Tee i tre højder: 57 cm, 65 cm og 85 cm. Fås med låge helt af glas eller med ramme af stål. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Q-Tee fås også Air-System.

Rais Q-Tee Væghængt

Q-Tee væghængt giver et anderledes moderne og elegant bidrag til indretningen. Dimensionerne tegner en enkelhed, som gør, at den indpasser sig uden at tage for meget plads og opmærksomhed. Det giver nye muligheder for placeringer af et ildsted. Rent praktisk letter den væghængte model rengøringen, fordi det er så nemt at komme til. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Q-Tee væghængt fås også AIR-System, der tager forbrændingsluften udefra – beregnet for lavenergihuse.

Rais Rina

Nyhed!

Denne flotte og funktionelle, nye ovn har en elegant afrundet forside, skrå sider og fylder ikke meget. Rina har en stor glaslåge, og ilden fremtræder markant gennem den kæmpe rude. Rina er ideel til hjemmet, sommerhus eller hytte. Det nyudviklede, luftkølede håndtag er behageligt at bruge og lukker perfekt. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Rina fås også Air-System, der tager forbrændingsluften udefra.

Rais Rina Fedtsten

Nyhed!

Rina Fedtsten sætter nye standarder for æstetik og nytte af en mindre ovn. God stil. I alt 63 kg finske natursten giver sider og overdel en rustik hvidgrå karakter, der står i markant kontrast til den sorte glasdør. God stil. De mange kg fedtsten holder på varmen i endnu længere tid. Rina er endda en af de allermest miljørigtige brændeovne på det Skandinaviske marked. Med sit kompakte ydre er Rina Fedtsten er ideel til såvel hjemmet som sommerhus og hytte. Ilden syner imponerende gennem den kæmpe glasrude. Der fås også låge med ramme af stål. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top-eller bagafgang til røgrøret. Til Rina Fedtsten fås også AIR-System, der tager forbrændingsluften udefra – beregnet for lavenergihuse

Rais Viva

Cirkelrund brændeovn, enklere og mere stilrent kan det næppe gøres. Helt glat overflade og stor låge af glas. Viva kan fås med drejesokkel, så flammebilledet kan vendes efter ønske. Har utallige placeringsmuligheder. Fås også med sideglas så ilden kan ses fra tre sider – alle glas holdes bemærkelsesværdigt rene af luftsystemet. Alt i alt syner ilden ekstra meget i en Viva. Ovnen har et nyudviklet, luftkølet håndtag. Desuden rysterist og en fiks askeskuffe. Der kan etableres top- eller bagafgang til røgrøret. Viva er født med Air-System, så forbrændingsluften kan hentes udefra.