Brændeovne

Rais Avant

En ny klassiker fra RAIS! Enkel, elegant og funktionel brændeovn. Fantastisk lidt pladskrævende, slank og smal. Flot look fra fronten, hvor meget stor glasrude giver godt vue til ilden. Let rustik raffineret stil, som passer i mange hjem. God betjeningshøjde. Mulighed for drejesokkel.

Rais Epoca

Klassisk brændeovn med design, som holder en hel generation. Topmoderne forbrændingssystem, stort brændkammer og plads til brænde i bunden. Brændemagasinet kan dækkes med plade. Rustik støbejernslåge, kæmpe glasrude og enkel betjening.

Rais Geo 126/161

Kombineret konvektions- og fedstens brændeovn, som holder på varmen i mange timer. Fremstilles i 2 størrelser. Meget skulpturel at se på. Prisbelønnet design.

Rais Opus

Yderst effektiv ovn med ekstra stort brændkammer. Designet med rette linier og vinkler. Glaslågen er helt unik. Kan leveres med drejesokkel som ekstraudstyr.

Kan leveres med varmeakkumulerende sten der holder på varmen, længe efter flammerne er døet ud.

Rais Palo

En mindre variant af brændeovnen Pilar, som er specielt god til placering i hjørner. Kan leveres med drejesokkel og med eller uden brænderum.

Rais Pilar 152/172

Den rundede glaslåge giver Brændeovnen et helt specielt kig ind til ilden. Høj, slank rund facon med drejesokkel. Er ideel som rumdeler. Kan drejes 70

Rais Poleo 95/106

Organisk formet, klassisk brændeovn med stort brændkammer. De afrundede former gør den nem at indpasse mange steder. Topmoderne forbrændingsteknik og luftsystem.Stor glaslåge og enkel betjening. Brændemagasinet kan dækkes med plade. Fås i to højder.

Rais Poleo SST

Klassisk designet brændeovn i afrundet form – nem at indplacere mange steder. Kappe af finsk natursten, der akkumulerer varmen og forlænger varmeafgivelsen i tre-fire timer efter, at forbrændingen er hørt op. Optimeret forbrændingsteknik og stort brændkammer. Nem at betjene og god indfyringshøjde.

Rais Q-20

NYHED! Et nyt flagskib fra RAIS. Super-designet brændeovn, der syner flot, men reelt ikke fylder meget. Linjerne i ovnen kombinerer det stringente og det organiske. Den store rude omkranser ilden på tre sider. En højteknologisk ovn med integreret håndtag – den lukker selv. Mulighed for drejesokkel, hvorved man kan roterer ovnen op til 360 grader og dreje indsynet til ilden alt efter hvor man opholder sig i rummet. Mulighed for integreret varme-akkumulerende sten.

Rais Q-bic 106/127

Specielt designet brændeovn m. indbygget drejesokkel og brænderum. Fås uden drejesokkel til hjørnemontering. Har glas på 2 sider.

Rais Q-Tee

Her er RAIS´ nye bud på en lille, funktionel og enkel ovn med et kubistisk look. Q-Tee matcher typisk et mindre varmebehov og mindre rum. Snusfornuft og klassisk design. En næsten nuttet ovn, som giver rummet sjæl. Ovnen har luftkølet håndtag og et gedigent lukkesystem. Desuden rysterist og askeskuffe. Man kan vælge grundmodellen og stille den på gulvet eller på en plade – eller fremhæve ovnen ved at placere den på en bænk eller f.eks. en betonsokkel. Desuden findes Q-Tee i tre højder: 57 cm, 65 cm og 85 cm. Fås med låge helt af glas eller med ramme af stål. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Q-Tee fås også Air-System.

Rais Q-Tee Væghængt

Q-Tee væghængt giver et anderledes moderne og elegant bidrag til indretningen. Dimensionerne tegner en enkelhed, som gør, at den indpasser sig uden at tage for meget plads og opmærksomhed. Det giver nye muligheder for placeringer af et ildsted. Rent praktisk letter den væghængte model rengøringen, fordi det er så nemt at komme til. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Q-Tee væghængt fås også AIR-System, der tager forbrændingsluften udefra – beregnet for lavenergihuse.

Rais Rina

Nyhed!

Denne flotte og funktionelle, nye ovn har en elegant afrundet forside, skrå sider og fylder ikke meget. Rina har en stor glaslåge, og ilden fremtræder markant gennem den kæmpe rude. Rina er ideel til hjemmet, sommerhus eller hytte. Det nyudviklede, luftkølede håndtag er behageligt at bruge og lukker perfekt. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Rina fås også Air-System, der tager forbrændingsluften udefra.

Rais Rina Fedtsten

Nyhed!

Rina Fedtsten sætter nye standarder for æstetik og nytte af en mindre ovn. God stil. I alt 63 kg finske natursten giver sider og overdel en rustik hvidgrå karakter, der står i markant kontrast til den sorte glasdør. God stil. De mange kg fedtsten holder på varmen i endnu længere tid. Rina er endda en af de allermest miljørigtige brændeovne på det Skandinaviske marked. Med sit kompakte ydre er Rina Fedtsten er ideel til såvel hjemmet som sommerhus og hytte. Ilden syner imponerende gennem den kæmpe glasrude. Der fås også låge med ramme af stål. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top-eller bagafgang til røgrøret. Til Rina Fedtsten fås også AIR-System, der tager forbrændingsluften udefra – beregnet for lavenergihuse

Rais Riva

Enkel og tidløs brændeovn til vægmontering. Kan placeres i de fleste rum. Rustikt design, stilsikker løsning. Sparer på gulvpladsen og gør rengøringen enklere. Kæmpe rude med flot indkig til flammernes dans. Sælges ikke i Sverige og Norge.

Rais Rondo

Brændeovn kendetegnet med Runde former, brænderum og bagefag. Kan leveres med drejesokkel som ekstraudstyr.

Rais Topas

Yderst effektiv ovn med ekstra stort brændkammer. Kan leveres med drejesokkel som ekstraudstyr. Designet med rette linjer og vinkler. Glaslågen er helt unik.
Rais Topas fås med eller uden tildækning af brænderum og brændefag.

Rais Viva

Cirkelrund brændeovn, enklere og mere stilrent kan det næppe gøres. Helt glat overflade og stor låge af glas. Viva kan fås med drejesokkel, så flammebilledet kan vendes efter ønske. Har utallige placeringsmuligheder. Fås også med sideglas så ilden kan ses fra tre sider – alle glas holdes bemærkelsesværdigt rene af luftsystemet. Alt i alt syner ilden ekstra meget i en Viva. Ovnen har et nyudviklet, luftkølet håndtag. Desuden rysterist og en fiks askeskuffe. Der kan etableres top- eller bagafgang til røgrøret. Viva er født med Air-System, så forbrændingsluften kan hentes udefra.

Indsatse

Rais 2:1

Her er ovnen, der tilfører hjemmet en ny dimension. Som gennemgåendeovn til indmuring med rude til begge sider skaber den oplevelser i to rum: se ilden fra køkkenet – og fra sofaen. Enestående smukt bredformat – et design med rene linjer, som flot matcher det moderne hjem. Dertil kommer en yderst effektiv forbrænding, der tillige holder ruderne rene selv ved lav effekt. Og med dobbelte glas i lågerne kan man møblere tæt på ovnen. Lågen kan højre- eller venstrevendes. Den ene side kan eventuelt låses. Rammen kan tilpasses i størrelsen.

Rais 700

Den nye klassiker designet til det super-minimalistiske arkitekttegnede hjem eller den klassiske indretning. Pejseindsatsens rene linjer fuldendes af det særlige håndtag, man næsten kun aner. Plads til store brændestykker og giver et imponerende flammebillede. Enestående forbrænding. Låge i klassisk stål og glas eller ren glaslåge, i hvid eller sort.

Rais 800

Indsats i højformat, som kan indpasses mange steder. Smal ramme, som flugter med muren. Kan monteres helt uden ramme.Praktisk, stort brændkammer, hvor brændet kan stå eller ligge. Den store, smukke glaslåge giver et flot flammebillede.

Rais Q-Bic

Hjørnemodel, som kan indpasses mange steder, også i mindre rum. Indsatsen har to store glasflader, som giver et flot kig til flammerne fra begge sider. Design på første klasse, gennemført, moderne brændeovn. Enkelt betjening.

Rais Q-Tee

Q-Tee indsats er simpelthen en smart lille indsats, der giver mulighed for at få hyggelig ild dér, hvor der ellers ikke var plads! Den opretstående form kan passe ind i eksisterende skorsten og trange pladser. Så nu kan der måske også skabes et ildsted i køkkenet, lejligheden eller i et hyggehjørne, hvor man ikke umiddelbart havde tænkt det som en mulighed. Der er rysterist og en effektiv askeskuffe. Ovnen kan fås med top- eller bagafgang til røgrøret. Til Q-Tee indsats fås også AIR-System, der tager forbrændingsluften udefra – beregnet for lavenergihuse.

Rais Viva 120

Denne nye RAIS Viva 120 er superenkel, cirkelrund, køn og klassisk. Et håndværksmæssigt pragteksempel skabt i ét stykke helt uden samlinger.Med sit visuelle udtryk og sin størrelse passer denne ovn ind i rigtig mange boliger. RAIS Viva 120 fås med sideglas, der giver kig til ilden fra tre sider. Det effektive luftsystem holder alle ruderne rene. Dertil kommer, som noget helt unikt, at RAIS Viva 120 kan monteres med drejesokkel således, at ovnen kan drejes efter ønske. Det giver en række helt nye muligheder for at få glæde af sin brændeovn og ildens flammebillede, en fleksibilitet, som skal opleves. Ovnen har også et elegant, nydesignet, luftkølet håndtag i rustfrit stål. Desuden har ovnen rysterist og en fiks askeskuffe. Viva 120 er født med AIR-System, så forbrændingsluften kan hentes udefra. Den nye Viva 120 kan forsynes med indlagte varmesten. Lige knap 30 kilo er der plads til øverst i ovnen, og så varmer Viva i endnu længere tid. Denne nyudviklede ovn er ydermere en af de allermest miljørigtige på det skandinaviske marked. Der kan etableres top- eller bagafgang til røgrøret. Altså kan Viva 120 stå frit i rummet. Eller op til en væg.