Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

CAVE biopejs Antracit

Tekniske specifikationer

Type Biopejs
Størrelse (cm) H: 59, B: 59, D: 28,5
Materiale Beton-blanding og børstet rustfrit stål
Vægt (kg) 30
Kapacitet (l) 3
Farve Antracit
Brandkar Justerbar
Brændstof/Drivmiddel Bioethanol
Brændetid pr. opfyldning (timer) +12
Kræver strøm Nej

kr. 15.950,00

Concrete Living – CAVE

Concrete Living Cave i Ø59 cm, lavet af beton, der kan være 3 liter bioethanol i brændkammeret, det giver ca. 12-15 timers brændetid.

Den findes i flere forskellige farver og er lavet af en blanding med beton, utrolig fin og lækker overflade.

Concrete Living går op i bæredygtighed og alt er fra Danmark.

Hvorfor vælge “Cave” fra Concrete Living?

Beton er som udgangspunkt ikke grønt, men Concrete Living benytter en beton, der er produceret i Danmark og her produceres det under verdens skrappeste regler for brug af en stor mængde vedvarende energi til produktionen. Havde man lavet biopejsen i støbejern, så ville det udlede op til 6 gange så meget co2, i produktionen af råvaren alene.

Concrete Living tilfører ikke plastik, kemikalier eller fibre til deres beton. Selve farvningen af deres beton sker ved at blanding oxid sten i. Derfor er netop deres beton så rent, at den kan genanvendes, eller at den ved bortskaffelse kan knuses og lægges i jorden og gøde den. Det kan man gøre ved at knuse betonen i små stykker. Når stenene så tørre, frigives det i en nedbrydelig gasart.

Det brændkar Concrete Living bruger er af rustfrit stål, det bruger det fordi analyser viser at 95 % af rustfrit stål kan genanvendes. Rustfrit stål som materiale – kan anvendes igen og igen – uden at det går ud over kvaliteten.

På lagerUdstillet i butik

VI HOLDER

SOMMERLUKKET I UGE 30

Vi er tilbage mandag d. 29 juli ✨